Tuinontwerp Raalte

Tuinontwerp

Het begint vaak met een simpel idee. U heeft een globaal beeld voor ogen van hoe uw tuin eruit zou kunnen zien. Algauw blijkt dat een goed doordacht ontwerp toch eigenlijk onontbeerlijk is. En daar komt de creativiteit van Oosterlaken goed van pas.

Ons tuinontwerp is helemaal afgestemd op uw wensen, de architectonische kenmerken van de woning en op het landschap. Daarnaast houden we in het ontwerp al rekening met onderhoud, ligging en gebruik. Wilt u een terras met veel zonlicht of zit u liever op een schaduwrijke plek? Wenst u een onderhoudsvrije tuin of wilt u zelf ook fijn tuinieren? Vertel ons uw persoonlijke wensen en Oosterlaken geeft u vakkundig advies. Samen met u maken we een uniek tuinontwerp. Zo krijgt u alvast een fraaie kijk op uw toekomstige tuin.

Beplantingsplan voor uw tuinontwerp

Een goed tuinontwerp kan niet zonder beplantingsplan. De toepassing van verschillende planten dient het ontwerp te ondersteunen. Bij de keuze voor de juiste beplanting letten we op zichtlijnen, locatie en onderhoud. Daarnaast houden we rekening met de seizoenen zodat u elke dag van het jaar plezier heeft van uw tuin.

Water en bebouwing

Vijver, veranda of tuinhuisje in de tuin? Het kan allemaal. We maken een ontwerp waarbij alles past bij uw tuin en bij de woning. Ook voor de aanleg hiervan bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres.

Neem contact op met ons en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.
Oosterlaken, uw tuin verdient het!